Bespaar energie, tijd en geld

Na de aanschaf van een machine begint het pas. Wij stellen een garantie- en onderhoudsplan op want tijdig en vakkundig onderhoud voorkomt stilstand.

Vakmanschap

Met 10 ervaren en vakkundige monteurs onderhouden en repareren wij al het materieel in 2 moderne werkplaatsen in Leeuwarden en Rinsumageest. De monteurs zijn net als veel van onze klanten dag en nacht in touw.

De complexe techniek en de geavanceerde toepassingen vragen om experts die problemen, klein en groot, snel en op locatie kunnen oplossen. Ook hebben wij 3 verkoopadviseurs die opgeleid zijn om ingewikkelde vraagstukken te koppelen aan maatoplossingen, met excellente producten als resultaat.

Mobiele service

Met 4 servicebussen ondersteunen wij al onze klanten snel en goed bij elke calamiteit. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Klaar om stilstand te voorkomen. Mede dankzij een gedegen voorraadbeheer in de twee magazijnen zijn wij niet afhankelijk van fabrikanten en kunnen we op korte termijn al onze klanten vooruit helpen.

Onze verkoopmerken zijn wereldwijd gerenommeerde namen zoals Volvo, John Deere en Ransomes met stuk voor stuk kwalitatieve producten.

VA Keur richtlijn

DEM voert binnenkort HHC/DRS inspecties uit voor het nieuwe driejarig certificeerproces van de VA Keur richtlijn. De eerste audit voor certificering is een fysiek bezoek en de twee vervolgaudits worden digitaal uitgevoerd als kan worden aangetoond (via het digitale registratieportaal) dat alle vereiste acties op basis van het Handboek zijn nageleefd en uitgevoerd.

Het bestaande VCA-traject vervalt daarmee maar is desgewenst nog verkrijgbaar. Hierbij wordt drie maal een fysieke audit uitgevoerd.

Trekkerteste

Veiligheidskeuring

Diefstalbeveiliging

Over DEM

De familie Boersma is Dantumadeels Eerste Mechanisatiebedrijf (DEM) in 1965 gestart en inmiddels leidt de derde generatie de vestiging in Rinsumageest.

Vandaag de dag is DEM een allround mechanisatiebedrijf met 18 vakbekwame personeelsleden waar vakmanschap, expertise, service en onderhoud de pijlers zijn.

Contact opnemen

We zijn 24 uur per dag, Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op: 0511 – 42 19 41.

E-mail administratie:
administratie@dem.nl voor vragen aan de administratie. Wilt u een digitale factuur ontvangen, laat het ons weten.

Kvk-nummer: 01035058
BTW nr.: NL008756041B01

© 2024 DEM bv Leeuwarden en Rinsumageest | Privacyverklaring