Bespaar energie, tijd en geld

Na de aanschaf van een machine begint het pas. Wij stellen een garantie- en onderhoudsplan op want tijdig en vakkundig onderhoud voorkomt stilstand.

Reparatie inspectie tuinmachines

Vakmanschap

Met 10 ervaren en vakkundige monteurs onderhouden en repareren wij al het materieel in 2 moderne werkplaatsen in Leeuwarden en Rinsumageest. De monteurs zijn net als veel van onze klanten dag en nacht in touw.

De complexe techniek en de geavanceerde toepassingen vragen om experts die problemen, klein en groot, snel en op locatie kunnen oplossen. Ook hebben wij 3 verkoopadviseurs die opgeleid zijn om ingewikkelde vraagstukken te koppelen aan maatoplossingen, met excellente producten als resultaat.

Mobiele service

Met 4 servicebussen ondersteunen wij al onze klanten snel en goed bij elke calamiteit. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Klaar om stilstand te voorkomen. Mede dankzij een gedegen voorraadbeheer in de twee magazijnen zijn wij niet afhankelijk van fabrikanten en kunnen we op korte termijn al onze klanten vooruit helpen.

Onze verkoopmerken zijn wereldwijd gerenommeerde namen zoals Volvo, John Deere en Ransomes met stuk voor stuk kwalitatieve producten.

VA Keur richtlijn

DEM voert binnenkort HHC/DRS inspecties uit voor het nieuwe driejarig certificeerproces van de VA Keur richtlijn. De eerste audit voor certificering is een fysiek bezoek en de twee vervolgaudits worden digitaal uitgevoerd als kan worden aangetoond (via het digitale registratieportaal) dat alle vereiste acties op basis van het Handboek zijn nageleefd en uitgevoerd.

Het bestaande VCA-traject vervalt daarmee maar is desgewenst nog verkrijgbaar. Hierbij wordt drie maal een fysieke audit uitgevoerd.

Trekkertesten
Veiligheidskeuring
VA-keur logo
Diefstalbeveiliging
Copyright © Lautenbag Reclame | Content by CommU2 | Privacyverklaring