Leeuwarden verkoopt en verhuurt machines voor het grondverzet en onderhoud van openbaar en particulier groen. Graafmachines, bouwmachines, shovels, kranen, robots, grasmaaiers en straatreinigers. Het uitgebreide assortiment is interessant voor gemeentes, loonbedrijven, aannemers, hoveniers en particulieren.

Showroom

DEM Leeuwarden is gespecialiseerd in de verkoop van tuin- park en golf machines voor zowel particulier als professioneel gebruik. Wij zijn hoofddealer voor Ransomes/ Jacobsen en Iseki, regio-importeur van Agria en Jensen en servicepunt van Honda voor geheel Friesland.

Naast een ruime showroom hebben wij een modern uitgeruste werkplaats voor onderhouds- en reparatie werkzaamheden, tevens zijn wij VCA gecertificeerd en kunnen wij al uw machines VCA keuren.

Klik hier voor ons aanbod gebruikte machines

Contact & Openingstijden

Jupiterweg 36
8938 AE Leeuwarden (Hemrik)

Kom eens langs! Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag; 8:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag zijn we gesloten.

Routebeschrijving Google Maps

Fotopresentatie

Videopresentatie

Over DEM

De familie Boersma is Dantumadeels Eerste Mechanisatiebedrijf (DEM) in 1965 gestart en inmiddels leidt de derde generatie de vestiging in Rinsumageest.

Vandaag de dag is DEM een allround mechanisatiebedrijf met 18 vakbekwame personeelsleden waar vakmanschap, expertise, service en onderhoud de pijlers zijn.

Contact opnemen

We zijn 24 uur per dag, Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op: 0511 – 42 19 41.

E-mail administratie:
administratie@dem.nl voor vragen aan de administratie. Wilt u een digitale factuur ontvangen, laat het ons weten.

Kvk-nummer: 01035058
BTW nr.: NL008756041B01

© 2024 DEM bv Leeuwarden en Rinsumageest | Privacyverklaring