Een nieuwe samenwerking tussen Oosterhof Holman Groen/GoVert en DEM Leeuawarden. Met deze samenwerking draagt DEM bij aan het doel van Koninklijke Oosterhof Holman om hun duurzaamheid doelstellingen te behalen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit stevig verankerd bij beide bedrijven, mooier kan niet! 

Oosterhof Holman gaat voor kwaliteit en daar past de full-service leasing formule STIHL Total Care Pro heel goed bij. Totale ontzorging, een totale oplossing. Met deze full-service lease formule is Oosterhof Holman verzekerd van voldoende capaciteit en een optimale beschikbaarheid van machines. DEM heeft een reservevloot van machines en materiaal beschikbaar mocht er onverhoopt een machine uitvallen. Zo wordt stilstand te allen tijden vermeden.

Naast deze het borgen van de continuïteit biedt de formule van STIHL opleidingen op maat voor de medewerkers. Zo zijn zij steeds volledig geïnstrueerd over klein onderhoud, het veilig en ergonomisch gebruik van de producten. Met als doel, een zo efficiënt mogelijke en duurzame inzet van zowel machine als mens.

Gedurende de looptijd van de full-service leasing formule mag Oosterhof Holman rekenen op een machinepark wat volledig up to date is. Met STIHL connected heeft zowel DEM als Oosterhof Holman inzicht in het machinepark. De toepassing registreert waardevolle data over de machines zoals het aantal draaiuren, het vereiste onderhoudsinterval, en brengt in kaart of de machines efficiënt ingezet worden. Dankzij de applicatie kan Oosterhof Holman de inzet van medewerkers én machines zorgvuldig plannen, en kan er bijvoorbeeld gemakkelijk beslist worden om een piekbelasting op te vangen met short lease. Door de korte lijnen met DEM kan er direct geschakeld worden. 

STIHL Total Care Pro staat, samen met DEM, voor kwaliteit, service en kennis: kwalitatieve producten, optimale klantondersteuning door totale ontzorging, en een gespecialiseerd en vakkundig servicenetwerk voor het onderhouden en beheren van de machines. 

Over DEM

De familie Boersma is Dantumadeels Eerste Mechanisatiebedrijf (DEM) in 1965 gestart en inmiddels leidt de derde generatie de vestiging in Rinsumageest.

Vandaag de dag is DEM een allround mechanisatiebedrijf met 18 vakbekwame personeelsleden waar vakmanschap, expertise, service en onderhoud de pijlers zijn.

Contact opnemen

We zijn 24 uur per dag, Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op: 0511 – 42 19 41.

E-mail administratie:
administratie@dem.nl voor vragen aan de administratie. Wilt u een digitale factuur ontvangen, laat het ons weten.

Kvk-nummer: 01035058
BTW nr.: NL008756041B01

© 2024 DEM bv Leeuwarden en Rinsumageest | Privacyverklaring