Met de DEM Academie en trainingen zijn de gebruikers van de high tech machines verzekerd van een probleemloos én veilig gebruik. Wij hebben diverse trainingen voor een optimaal gebruik voorzien van vaardigheden en de laatste ontwikkelingen. Ook maken wij trainingen op maat en in company. Dit kunnen producttrainingen, onderhoudstrainingen en informatietrainingen zijn waarbij altijd de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties worden gedeeld. Denk ook aan de theoretische en praktische kennis van wet- en regelgeving en het milieu.

Enkele gebruikerstrainingen:

  • STIHL producttraining
  • Grasmaaiertraining voor gebruik en onderhoud
  • Heatweed onkruidbestrijdingstrainingen
  • Landbouw GPS
  • Toolboxmetingen veilig werken voor bedrijven

DEM leidt al haar eigen monteurs zelf op en ondersteunt de gebruikers elders in nauwe samenwerking met scholen en gemeentes. Om kennis te delen en de gebruikers van de producten te kunnen begeleiden. Het zijn uiteindelijk de mensen die het verschil maken qua eindresultaat, productieve uren en een probleemloos gebruik.

Voor meer informatie of een training op maat bel naar DEM Rinsumageest 0511 – 42 19 41 | Leeuwarden 058 – 288 24 55 of mail info@dem.nl

Over DEM

De familie Boersma is Dantumadeels Eerste Mechanisatiebedrijf (DEM) in 1965 gestart en inmiddels leidt de derde generatie de vestiging in Rinsumageest.

Vandaag de dag is DEM een allround mechanisatiebedrijf met 18 vakbekwame personeelsleden waar vakmanschap, expertise, service en onderhoud de pijlers zijn.

Contact opnemen

We zijn 24 uur per dag, Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op: 0511 – 42 19 41.

E-mail administratie:
administratie@dem.nl voor vragen aan de administratie. Wilt u een digitale factuur ontvangen, laat het ons weten.

Kvk-nummer: 01035058
BTW nr.: NL008756041B01

© 2024 DEM bv Leeuwarden en Rinsumageest | Privacyverklaring