Vanuit Leeuwarden bieden wij een compleet assortiment aan machines en producten voor het grondverzet en verkopen wij bouwmachines van groot tot klein, zoals:

  • verdichters
  • trekkers
  • verreikers
  • shovels
  • kranen
  • stratenmakers producten en gereedschap
  • onkruidbestrijdingsmaterieel

Enkele toppers uit ons assortiment

Groene krachtpatsers

DEM bv officieel dealer van Limach

De compactie E18.2 en E20.2 graafmachines van Limach zijn dé oplossing voor een schone en veilige werkomgeving. De machines zijn voorzien van een krachtige elektromotor die gevoed worden door Lithiumijzerfosfaat accu’s. De efficiëntie van de elektromotor ligt tot wel 30% hoger dan van gelijkwaardige machines met een dieselmotor. Door geluidsreductie en het verdwijnen van de uitstoot van schadelijke stoffen is de elektrische minigraver ontworpen om langer, veiliger en efficiënter te werken in elke omgeving.

In het kort: superieure bedieningsomgeving, lage onderhoudskosten, onderdelen van hoge kwaliteit, rijversnelling, geen CO2 uitstoot en overal op te laden.

Downloads:
Limach brochure
Prijslijst Limach voorjaar 2020

Weber MT

DEM is officieel dealer van Weber MT trilplaten en -walsen

Weber MT is één van de belangrijkste fabrikanten van naloopverdichtingsmateriaal. Daarnaast staat Weber MT ook bekend om haar trilstampers van uitzonderlijke kwaliteit en hoge bedrijfszekerheid.

Weber MT levert uitsluitend producten die perfect ontworpen en geproduceerd worden. Dit resulteert in goed doordachte machines, tot in het kleinste detail. Daarmee onderscheiden de machines zich door een lange levensduur, onder de meest zware omstandigheden op de bouwplaats.

DEM is officieel dealer van Weber MT in Noord-Nederland. Met behulp van ons goed opgeleid vakkundig personeel en onze twee zeer compleet uitgeruste werkplaatsen, kunnen we u goed van dienst zijn.

Overweegt u de aanschaf van een trilstamper of trilplaat? Kijk dan op onze Weber productpagina.

Keuring & Onderhoud

Ook na de aanschaf van uw nieuwe Weber MT staat DEM voor u klaar. Allereerst stellen we een garantie- en onderhoudsplan op. Met vier servicebussen bieden we 24/7 service om stilstand tot een minimum te beperken. Met 14 ervaren monteurs repareren en onderhouden wij al het materieel in twee moderne werkplaatsen in Leeuwarden en Rinsumageest. Alle inspecties worden uitgevoerd volgens VA Keur richtlijnen.

Maar ook voor uw bestaande trilplaten kunt u bij DEM terecht voor onderhoud, reparatie en keuringen.

Volvo machines

Trucks en constructie machines

Met 175 jaar ervaring heeft Volvo niet voor niets het motto: meer doen met minder. De machines zijn krachtig, veilig, comfortabel, schoon, geluidarm en economisch stabiel op ruw terrein. Met precisie aangestuurd in een robuust design.

Hamevac

Specialist in bestratingsmachines

Hamevac heeft een groot assortiment machines voor de gww-sector die één trottoirtegel of 60 m2 aan straatwerk leggen. Het is voor DEM dé vacuüm oplossing in machinale verwerking van (beton)producten zoals vacuüm tegeltilles en hijsunits. Of machinaal straten met de blowervacuüm.

Verkoop

Ons uitgebreide assortiment aan machines en producten verkopen wij inclusief onze kennis van de nieuwste technieken, innovaties en toepassingen. Zodat wij elke klant elke dag weer een goed advies op maat kunnen geven.

Samen met gerenommeerde merken adviseren wij diverse klanten zoals boeren, landbouwbedrijven, hoveniers, groenbedrijven, gemeenten, scholen, instellingen, aannemers, grond- weg & waterbouwbedrijven, golfbanen, sportverenigingen en particulieren. Wij hebben drie verkoopadviseurs in huis opgeleid om ingewikkelde vraagstukken te koppelen aan maatoplossingen en samen het ultieme product te ontwikkelen. Maar onze verkoopadviseurs komen ook op locatie als dat beter past.

Onze merken zijn wereldwijd gerenommeerde namen en leveren kwalitatieve producten. Gebruik onze kennis voor het maken van de juiste keuze voor elke specifieke situatie. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak of voor meer informatie en advies.

Magazijn

Een grote voorraad aan originele onderdelen van alle merken die wij verkopen zijn beschikbaar op voorraad. Door ons gedegen voorraadbeheer zijn wij niet afhankelijk van fabrikanten en kunnen wij op korte termijn onze klanten helpen vanuit onze vestigingen.

Een afspraak maken is zo geregeld  Het is onze garantie voor een snelle en effectieve oplossing voor elk vraagstuk of probleem. Originele onderdelen voldoen aan alle eisen van de fabrikant en zorgen voor de nodige garantie in de toekomst en een verlenging van de gebruiksduur.

Naast machines verkopen wij ook attributen, brandstoffen en smeermiddelen, gereedschap, kleding, schoenen en beschermingsproducten.

Werkplaats

DEM heeft in Rinsumageest en in Leeuwarden 2 zeer compleet uitgeruste werkplaatsen met goed opgeleid vakkundig personeel. De beide werkplaatsen zijn voorzien van moderne testapparatuur om een storingsdiagnose snel vast te kunnen stellen.

Machines waar DEM bv het onderhoud voor uitvoert, komen in ons onderhoud systeem. Op deze manier bouwen wij een historisch overzicht op waarvan alle gegevens altijd opvraagbaar zijn. Tevens informeren wij klanten, aan de hand van de historische urenstanden, wanneer een machine aan onderhoud toe is.

Onderhoud wordt uitgevoerd aan de hand van checklists, die door de fabrikant van de machine zijn samengesteld. De checklist vormt de leidraad voor het betreffende onderhoud en daarop vermelden wij al onze bevindingen.

DEM maakt graag vooraf een offerte voor een servicebeurt. Aan de hand van de urenstand, het type en het soort onderhoud leggen wij vooraf een prijs voor en voeren alle handelingen uit die de fabrikant voorschrijft. Komen er bij de servicebeurt extra werkzaamheden naar voren, dan nemen wij contact op met de klant om te bespreken of de extra werkzaamheden wenselijk zijn.

Mobiele service snel ter plaatse

Onderhoud, reparatie en keuringen verricht DEM zowel in de werkplaats als in 4 servicebussen. Een team van vakbekwame en ervaren monteurs staat klaar om onze klanten dag en nacht vooruit te helpen.

De servicebussen ondersteunen onze klanten snel en goed bij elke calamiteit, 24 uur per dag, zodat stilstand zoveel mogelijk wordt voorkomen. De servicewagens zijn compleet uitgerust en de meeste reparaties kunnen daarin worden uitgevoerd. Dankzij onze servicedienst kunnen wij ook op locatie diverse vormen van onderhoud verrichten.

Over DEM

De familie Boersma is Dantumadeels Eerste Mechanisatiebedrijf (DEM) in 1965 gestart en inmiddels leidt de derde generatie de vestiging in Rinsumageest.

Vandaag de dag is DEM een allround mechanisatiebedrijf met 18 vakbekwame personeelsleden waar vakmanschap, expertise, service en onderhoud de pijlers zijn.

Contact opnemen

We zijn 24 uur per dag, Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op: 0511 – 42 19 41.

E-mail administratie:
administratie@dem.nl voor vragen aan de administratie. Wilt u een digitale factuur ontvangen, laat het ons weten.

Kvk-nummer: 01035058
BTW nr.: NL008756041B01

© 2024 DEM bv Leeuwarden en Rinsumageest | Privacyverklaring