Vanuit Leeuwarden bieden wij een compleet assortiment aan machines en producten voor het grondverzet en verkopen wij bouwmachines van groot tot klein, zoals:

  • verdichters
  • trekkers
  • verreikers
  • shovels
  • kranen
  • stratenmakers producten en gereedschap
  • onkruidbestrijdingsmaterieel

Enkele toppers uit ons assortiment

Atlas Copco

Atlas Copco verdichtingsmachines

Verdichters met voor- en achterwaarts lopende trilplaten
Door het trillingsreducerend ontwerp, de centrifugaalkracht en de hoge snelheid is lang doorwerken met Atlas geen enkel probleem. Andere kwaliteiten: de eenvoudige bediening, het zelfreinigend frame, stootbestendige kappen en de urenteller voor het juiste onderhoudsinterval.

Een goede verdichter kan elke soort grond hanteren mits afgestemd op het oppervlak. Gebruik voor een oprit of pad met hoeken, een lichte wendbare machine en zwaardere trilplaten voor dikke lagen en zware materialen.

Een voorwaartse trilplaat is geschikt voor kleverige bodems zoals klei en slib. Stenen en keien bij grotere bouwprojecten vereisen een hoge verdichtingsenergie. Hydraulische trilplaten voor grote infrastructurele projecten geven pure kracht, veel gebruiksgemak en een grote inzetbaarheid. Een Bluetooth afstandsbediening maakt op afstand werken tot 30 meter mogelijk.

Volvo machines

Trucks en constructie machines

Met 175 jaar ervaring heeft Volvo niet voor niets het motto: meer doen met minder. De machines zijn krachtig, veilig, comfortabel, schoon, geluidarm en economisch stabiel op ruw terrein. Met precisie aangestuurd in een robuust design.

Volvo grondverzet machines

Hamevac

Specialist in bestratingsmachines

Hamevac heeft een groot assortiment machines voor de gww-sector die één trottoirtegel of 60 m2 aan straatwerk leggen. Het is voor DEM dé vacuüm oplossing in machinale verwerking van (beton)producten zoals vacuüm tegeltilles en hijsunits. Of machinaal straten met de blowervacuüm.

Hamevac-vacuum-blower

Verkoop               

Ons uitgebreide assortiment aan machines en producten verkopen wij inclusief onze kennis van de nieuwste technieken, innovaties en toepassingen. Zodat wij elke klant elke dag weer een goed advies op maat kunnen geven.

Samen met gerenommeerde merken adviseren wij diverse klanten zoals boeren, landbouwbedrijven, hoveniers, groenbedrijven, gemeenten, scholen, instellingen, aannemers, grond- weg & waterbouwbedrijven, golfbanen, sportverenigingen en particulieren. Wij hebben drie verkoopadviseurs in huis opgeleid om ingewikkelde vraagstukken te koppelen aan maatoplossingen en samen het ultieme product te ontwikkelen. Maar onze verkoopadviseurs komen ook op locatie als dat beter past.

Onze merken zijn wereldwijd gerenommeerde namen en leveren kwalitatieve producten. Gebruik onze kennis voor het maken van de juiste keuze voor elke specifieke situatie. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak of voor meer informatie en advies.

Magazijn               

Een grote voorraad aan originele onderdelen van alle merken die wij verkopen zijn beschikbaar op voorraad. Door ons gedegen voorraadbeheer zijn wij niet afhankelijk van fabrikanten en kunnen wij op korte termijn onze klanten helpen vanuit onze vestigingen.

Een afspraak maken is zo geregeld  Het is onze garantie voor een snelle en effectieve oplossing voor elk vraagstuk of probleem. Originele onderdelen voldoen aan alle eisen van de fabrikant en zorgen voor de nodige garantie in de toekomst en een verlenging van de gebruiksduur.

Naast machines verkopen wij ook attributen, brandstoffen en smeermiddelen, gereedschap, kleding, schoenen en beschermingsproducten.

Werkplaats

DEM heeft in Rinsumageest en in Leeuwarden 2 zeer compleet uitgeruste werkplaatsen met goed opgeleid vakkundig personeel. De beide werkplaatsen zijn voorzien van moderne testapparatuur om een storingsdiagnose snel vast te kunnen stellen.

Machines waar DEM bv het onderhoud voor uitvoert, komen in ons onderhoud systeem. Op deze manier bouwen wij een historisch overzicht op waarvan alle gegevens altijd opvraagbaar zijn. Tevens informeren wij klanten, aan de hand van de historische urenstanden, wanneer een machine aan onderhoud toe is.

Onderhoud wordt uitgevoerd aan de hand van checklists, die door de fabrikant van de machine zijn samengesteld. De checklist vormt de leidraad voor het betreffende onderhoud en daarop vermelden wij al onze bevindingen.

DEM maakt graag vooraf een offerte voor een servicebeurt. Aan de hand van de urenstand, het type en het soort onderhoud leggen wij vooraf een prijs voor en voeren alle handelingen uit die de fabrikant voorschrijft. Komen er bij de servicebeurt extra werkzaamheden naar voren, dan nemen wij contact op met de klant om te bespreken of de extra werkzaamheden wenselijk zijn.

Mobiele service snel ter plaatse

Onderhoud, reparatie en keuringen verricht DEM zowel in de werkplaats als in 4 servicebussen. Een team van vakbekwame en ervaren monteurs staat klaar om onze klanten dag en nacht vooruit te helpen.

De servicebussen ondersteunen onze klanten snel en goed bij elke calamiteit, 24 uur per dag, zodat stilstand zoveel mogelijk wordt voorkomen. De servicewagens zijn compleet uitgerust en de meeste reparaties kunnen daarin worden uitgevoerd. Dankzij onze servicedienst kunnen wij ook op locatie diverse vormen van onderhoud verrichten.

Copyright © Lautenbag Reclame | Content by CommU2 | Privacyverklaring