DEM (Dantumadeels Eerste Mechanisatiebedrijf) is in 1965 opgericht. Inmiddels staat Kees als derde generatie aan het roer in Rinsumageest en heeft Leeuwarden met Willem Hellinga vers bloed van buiten ingelijfd. Destijds begon DEM als toeleverancier voor de agrarische markt en sinds 1998 is DEM ook op industrieel gebied actief met grondverzet en bouwmachines. Voor de verkoop, reparatie en onderhoud van hydraulische kranen, laadschoppen, verreikers en veel meer.

DEM is altijd blijven innoveren en vanaf 2005 is DEM Leeuwarden zich gaan specialiseren in maai- en onderhoudsmachines voor tuin, golf en openbaar groen. Zowel voor professioneel als particulier gebruik. Het assortiment wordt aangevuld met reinigingsmachines voor het openbaar domein.

Ruim 50 jaar na de oprichting is DEM uitgegroeid tot een vertrouwde naam, een betrouwbare partner voor boeren, gemeentes, hoveniers, bouwbedrijven en particulieren. En ook nu zijn vakmanschap, expertise, service en onderhoud nog altijd de pijlers onder DEM.

De aanschaf van een machine of product is bij DEM slechts het begin, een zorgeloos gebruik is het automatische vervolg.

Rinsumageest

In Oost-Friesland staat alles in het teken van landbouwmechanisatie, grondbewerking, grasverwerking, tractoren, robotisering en mestrobots. DEM biedt een compleet programma aan producten en diensten voor landbouwmechanisatie. De klanten zijn even divers als het aanbod. Stratenmakers, boeren, bouwbedrijven, loonbedrijven en gemeentes zijn belangrijke afnemers. DEM is o.a. dealer van John Deere, Claas, Kuhn en Joz.

Lees verder

Leeuwarden

In Leeuwarden is alles ingericht voor grondverzet, graafmachines, shovels, bouwmachines, kranen, grasmaaiers, robots en straatreinigers. Veel materieel is te koop of te huur. Naast de showroom hebben wij een volledig ingerichte werkplaats voor onderhoud, reparatie en inspectie. DEM levert aan gemeentes, loonbedrijven, aannemers, hoveniers en particulieren. Wij zijn dealer van Volvo, Holder, Weber, Stihl, Honda, Goupil.

Lees verder

DEM is het adres voor koop, huur, onderhoud, reparatie, inspectie en een 24-uurs service. Wij bedienen onze klanten op en in de grond.

Certificeringen en voorwaarden

 

 

Over DEM

De familie Boersma is Dantumadeels Eerste Mechanisatiebedrijf (DEM) in 1965 gestart en inmiddels leidt de derde generatie de vestiging in Rinsumageest.

Vandaag de dag is DEM een allround mechanisatiebedrijf met 18 vakbekwame personeelsleden waar vakmanschap, expertise, service en onderhoud de pijlers zijn.

Contact opnemen

We zijn 24 uur per dag, Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op: 0511 – 42 19 41.

E-mail administratie:
administratie@dem.nl voor vragen aan de administratie. Wilt u een digitale factuur ontvangen, laat het ons weten.

Kvk-nummer: 01035058
BTW nr.: NL008756041B01

© 2024 DEM bv Leeuwarden en Rinsumageest | Privacyverklaring