De Ransomes MP serie-cirkelmaaiers heeft de meeste keuze in maaibreedte. De driedelige cirkelmaaiers zijn er met een werkbreedte van 300, 330, 350, 430 en 490 centimeter. Door de nieuwste bouwwijze met speciaal staal is het eigen gewicht van de machine geminimaliseerd.

In het nieuwste ontwerp is extra aandacht besteed aan de mogelijkheid om eenvoudiger onderhoud uit te voeren. Zo zijn er geen V-snaren op de maaidekken en zijn alle dekken demonteerbaar in delen, zodat schade snel en kostenbewust hersteld kan worden.

Verder beschikt de maaier over automatische vergrendeling van de opklapbare dekken, evenals Q-Amp besturing. Voor Nederland zijn de 430 cm MP653XD en de 490 cm HR800 (met cabine en standaard airco) de primeurs.

Blik op de toekomst

Ransomes heeft ons onlangs het prototype laten zien van de nieuwe generatie maaiers voor groot groen. De machine heeft als basis de bewezen MP-bouwwijze met het gebruik van bestaande componenten.

De cabine – met standaard airco, verwarmde voorruit, lucht geveerde stoel en comfortabele armsteunbediening – is gebleven. Het zicht op de maaiunits, de besturing die zich aanpast aan de rijsnelheid en het lage geluidsniveau zijn ook gebleven. Het verschil zit hem in de maaiunits. Deze zijn erop gericht het maaibeeld onder alle omstandigheden optimaal te laten zijn. Zowel de wekelijkse als de enkele keren per jaar maaifrequentie wordt optimaal bediend, met een beeldbestek resultaat op hoog niveau.

Kom naar DEM in Leeuwarden of Rinsumageest voor meer informatie en een demonstratie van de mogelijkheden.

Over DEM

De familie Boersma is Dantumadeels Eerste Mechanisatiebedrijf (DEM) in 1965 gestart en inmiddels leidt de derde generatie de vestiging in Rinsumageest.

Vandaag de dag is DEM een allround mechanisatiebedrijf met 18 vakbekwame personeelsleden waar vakmanschap, expertise, service en onderhoud de pijlers zijn.

Contact opnemen

We zijn 24 uur per dag, Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op: 0511 – 42 19 41.

E-mail administratie:
administratie@dem.nl voor vragen aan de administratie. Wilt u een digitale factuur ontvangen, laat het ons weten.

Kvk-nummer: 01035058
BTW nr.: NL008756041B01

© 2024 DEM bv Leeuwarden en Rinsumageest | Privacyverklaring