Vanaf nu leverbaar bij DEM bv; de volledig elektrische Goupil G2 werkvoertuigen. Deze behendige voertuigen komen op plaatsen waar een normale bestelwagen niet kan komen.

De compacte elektrische bedrijfswagen is de ideale partner voor bijvoorbeeld campings, golf- en vakantieparken, campussen, overheidsinstellingen en onderhoudsdiensten.  De vanaf prijs is € 12.995,-.

Diverse uitvoeringen

Op de achterzijde van het voertuig zijn tal van opbouwmogelijkheden, zoals een open laadbak met opzetschotten of een dichte opbouw met rolluiken. Er zijn twee types accupakketten leverbaar, te weten lood-zuur en lithium.

Het laadvermogen is maximaal ca. 596 kg. en de G2 heeft een typegoedkeuring L7e-CU (rijbewijs B, kenteken, max. 30 km/u) of is als MMBS (rijbewijs B incl. T of alleen T, afgeknotte driehoek, max. 25 km/u) voertuig te bestellen.

Specificaties Goupil G2

  • Actieradius tot 87 km
  • Laadvermogen tot 600 kg
  • Totale draaicirkel van 4,50 meter
  • Opbouwmogelijkheden voor ieder bedrijf
  • Comfortabele cabine

Downloads

Klein, licht en wendbaar

Door zijn compacte buitenmaten en kleine draaicirkel kan de Goupil G2 op plaatsen komen waar een traditionele bestelwagen niet kan komen.

Door de eenvoudige bediening kan bijna iedereen ermee rijden. De Goupil G2 heeft een cabine waar twee volwassen personen ruim in kunnen zitten.

Demonstraties en meer informatie

De eerste voertuigen zijn naar verwachting vanaf juli 2019 in Nederland en beschikbaar voor demonstraties.

Neem voor aanvullende informatie en demo-aanvragen contact met ons op.

Over DEM

De familie Boersma is Dantumadeels Eerste Mechanisatiebedrijf (DEM) in 1965 gestart en inmiddels leidt de derde generatie de vestiging in Rinsumageest.

Vandaag de dag is DEM een allround mechanisatiebedrijf met 18 vakbekwame personeelsleden waar vakmanschap, expertise, service en onderhoud de pijlers zijn.

Contact opnemen

We zijn 24 uur per dag, Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op: 0511 – 42 19 41.

E-mail administratie:
administratie@dem.nl voor vragen aan de administratie. Wilt u een digitale factuur ontvangen, laat het ons weten.

Kvk-nummer: 01035058
BTW nr.: NL008756041B01

© 2024 DEM bv Leeuwarden en Rinsumageest | Privacyverklaring