Heatweed Technologies heeft onlangs de geheel nieuwe MiD-serie 3.0 onthuld. Deze heet water onkruidbestrijdingsmachine is ontworpen door het industriële ontwerpteam achter de supercar Koenigsegg, Hydrolift speedboot en de Stokke kinderwagen.

Nieuwe features

Bij de MiD 3.0 zitten alle componenten zoals een slanghaspel en een watertank verwerkt in de machine. De behuizing is gemaakt van gerecycled materiaal. Via een kleurendisplay aan de zijkant stel je de machine in. Speciaal is de accurate temperatuurregeling.

De nieuwe MiD-serie 3.0 is ontworpen voor functie en ergonomie. De machine is lichter, kleiner en levert daarnaast een hogere capaciteit op dan de vorige MiD-serie. Ook zou de machine stiller zijn en zuiniger in gebruik. De nieuwe MiD-serie 3.0 zal een van de negen modellen zijn die het Heatweed-machineportfolio zullen vormen tijdens het seizoen 2018. Kijk voor meer informatie ook op de website van Heatweed Nederland.

DEM is officieel dealer van Heatweed.

Over DEM

De familie Boersma is Dantumadeels Eerste Mechanisatiebedrijf (DEM) in 1965 gestart en inmiddels leidt de derde generatie de vestiging in Rinsumageest.

Vandaag de dag is DEM een allround mechanisatiebedrijf met 18 vakbekwame personeelsleden waar vakmanschap, expertise, service en onderhoud de pijlers zijn.

Contact opnemen

We zijn 24 uur per dag, Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op: 0511 – 42 19 41.

E-mail administratie:
administratie@dem.nl voor vragen aan de administratie. Wilt u een digitale factuur ontvangen, laat het ons weten.

Kvk-nummer: 01035058
BTW nr.: NL008756041B01

© 2024 DEM bv Leeuwarden en Rinsumageest | Privacyverklaring